Beltéri ajtó kilincs

Beltéri ajtó kilincs

Öltöztesse fel ajtaját tegyen kilincset rá!

A legtöbbet eladott beltéri ajtó kilincs választék.Kérje katalógusainkat és
nézze át találja meg a önnek számára ideális beltéri ajtó kilincsét
kérjen árajánlatot.

Arco Beltéri ajtó Kilincs

A hajlított formájú kilincsek visszafogott, mégis divatos vonalukkal hódítanak. A rozsdamentes acél alapanyag hosszú élettartamot biztosít a kilincseknek. Modern kialakítású körrozettás ajtókilincs, rozsdamentes anyagból, enyhén szálcsiszolt, inox felülettel.Kategóriák:

Rondo pro Beltéri ajtó Kilincs

A legerősebb igénybevételnek is megfelelő, „vandálbiztos” kilincs, nagy forgalmú közintézményekben, kórházakban, bevásárló központokban, kollégiumokban vagy akár stadionokban is használható. A DIN EN 1906 szabvány szerint 4-es használati osztályba sorolt kilincs. 10 év működési és felületi garancia. A kilincs a rozettához vagy a címhez van szerelve, rugózott termék. Fém alaplappal, M4-es átmenő csavarral és a rozettához hegesztett megvezető hüvellyel szállítjuk.

Cristine Beltéri ajtó Kilincs

Színválaszték

A körrozettás Christie kilincs kiváló kiegészítője a klasszikus, letisztult stílusú helyiségeknek. A hagyományos kilincsforma egyszerűségét az enyhén keskenyedő fogantyú designja töri meg, egy leheletnyi eleganciát adva ezáltal a kilincs

Savanna Beltéri ajtó Kilincs

Színválaszték

Az alumíniumból készült Savanna kilincsgarnitúra letisztult és egyszerű formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a modern kialakítású helyiségekbe. Népszerűségét a designnak, a tartósságának és a kedvező árának köszönheti. 

Thema Pro Beltéri ajtó Kilincs

A Maestro Thema Pro Objekt 3 kilincsgarnitúra rozsdamentes acélból készült. Ajánlott nagy használati gyakoriságú ajtókhoz, középületekbe, ahol kevésbé valószínű az óvatos használat, és várható a gyakori, nem rendeltetésszerű használat

Cool szatén nikkel Beltéri ajtó Kilincs

A cool szatén nikkel kilincsek az esztétikai, a technikai igényességet és a részletekre való odafigyelést képviselik. A Cool családba tartozó elsősorban beltéri használatra gyártott kilincs alapanyaga réz, színe szatén-nikkel. A design,a minőség és a biztonság harmóniájának jegyében készült.

Látogasson el ablak akció oldalunkra is https://dreamdoor.hu/muanyag-ablak-akcio/

Print Friendly, PDF & Email