Műanyag Bejárati ajtó

Műanyag Bejárati ajtó

Kérje ajtó katalógusunkat

KÉRJEN TŐLÜNK IS ÁRAJÁNLATOT MIELŐTT VÁLASZTANA

S 8000 IQ 6 kamrával

  • Kiváló hőszigetelés a hatkamrás keretnek és szárnynak köszönhetően
  • könnyű tisztíthatóság a nagyméretű keretfalcnak köszönhetően
  • választható kétszeresen levágott üvegcsíkkal, eltolt felületű kivitelben vagy kerek üvegcsíkkal, félig eltolt felületű kivitelben

S 8000 IQ RENDSZERŰ BEJÁRATI AJTÓ

Nagyméretű acélmerevítés

A megkövetelt statikai tulajdonságok teljesítése érdekben a GEALAN az S 8000 IQ rendszerű bejárati ajtajainak szerkezeti elemeit a lehető legnagyobb merevítés elhelyezésére alkalmas módon rendezte el. A 74 mm-es beépítési mélységű szerkezeti elemek különleges elrendezésében akár 30%-kal nagyobb hajlítószilárdságú acél is behelyezhető.

A mer­evítéseket maratással készítjük elő a gyors zár­szerelésre. A más GEALAN-rendszerben már bevált küszöb­tartók az S 8000 IQ profilban is biztosítják a bejárati ajtó­keret és a küszöb formazáró csatlakozását.

Átfogó tartozékkészlet

A bejáratiajtó-szárny csavarószilárdságának és saroktartásának egyértelmű javulását hegeszthető sarokcsatlakozókkal biztosítjuk. Az átfogó kellékkészlettel minden elterjedt bejáratiajtó-változat kialakítható.

A bejáratiajtó-profilba valamennyi kereskedelmi forgalomban kapható vasalat és záróelem beépíthető, és használhatók hozzá a piacon elterjedt kitöltőelemek, max. 46 mm-ig.

Az S 8000 IQ rendszer bejárati ajtói befelé vagy kifelé nyíló kivitelben is legyárthatók. A bejáratiajtó-profil alapkivitelben különféle acrylcolor színben és (fautánzatú) dekorfóliával kapható.

Bejáratiajtó- és erkélyajtó-küszöb mozgáskorlátozottaknak is megfelelő lakáskialakításhoz

Az S 8000-es bejáratiajtó- és erkélyajtó-küszöb a csupán 20 mm-es magasságánál fogva alkalmas a mozgáskorlátozottak által használt lakásokba is. Az alumíniumból készült küszöbborítás fokozott kopásállóságot, több tömítősíkot és sarokba épített és ellendarabbal ellátott tömítőt biztosít.

  • Kiemelkedő hőszigetelés – optimális izotermikus áramlás
  • Az erkélyajtó és a kétszárnyú ajtókonstrukciók vasalatelemei síkban maradó kialakításúak
  • Mindenféle változatban szerelhető (akár a nyílászárószárnyba vagy alulcsavarozott változatként)
  • Küszöb 74 mm-es és 83 mm-es rendszerekhez
  • Nagyfokú ellenállás a csapóesőnek a célzott kialakítású külső fedőlemeznek és több tömítési szintnek köszönhetően
  • A küszöbtartó borítása eltakarja a falc aljában lévő rögzítőcsavarokat

VÁLASZTHATÓ Panelek

Print Friendly, PDF & Email